A place where no one knows you, they wont know who we are. (you wish..!)

Idag fick vi lite mer kontakt med klassen. Ja, det finns mycket att säga. Men ingenting som kommer sägas här (inte nu i alla fall). Jag tror jag kan allas namn nu!

Efter skolan tog vi bussen hem - väl hemma var jag så trött, men jag sov inte. Jag bara fördrev min tid. Jag kan inte riktigt säga hur. Men jag laddade i alla fall över lite bilder från datan till mitt externa minne (som inte redan finns på det). Det är verkligen ett tips att köpa ett sådant. De behöver inte vara jättedyra. Med ett kan man enkelt kopiera filerna från datorn till det externa minnet. Då får man mer plats på datorn (man kan ju då radera filer, fast man har dom kvar på ett annat ställe) och och datorn skulle krascha eller liknande så "gör det inte så mycket" för man har ju allt material kvar ändå ;) Om man sen tex vill titta på sina bilder är det bara att koppla in den lilla dosan och öppna filerna!

Uptown Girls gick precis på tv. Jag har sett den förut, men i alla fall - underbar film!I morgon: lektioner efter schema (matte, svenska och historia. Första lektionerna i den nya skolan, med den nya klassen). Men jag börjar inte förrän 9.25, så det är skönt!

Bjuder på en hemsk bild på mig. . . Emmy den lyckosten åker till barnens ö imorn med sin klass (idrottsnördarna) för att sova över. Ha det så roligt! (inte alls avundsjuk...nejnej...)

/Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback