Danderyds gymnasium

HEJ!

Nu är sommarlovet slut för min del och skolan började idag. Jag har inte skrivit något alls under sommaren, men jag ska försöka bättra mig nu till hösten. Det är skönt att skriva av sig.
Jag tänkte ladda upp massa bilder från sommaren, men det gick så långsamt och jag glömde alltid bort det. Så jag ska börja om. Men det kommer (förhoppningsvis)!

Min sommar har varit fantastisk!: Nya människor ♥, nya platser, nya upplevelser!

Det har gått EN dag i skolan och jag har redan lyckats komma försent, en timme försent. Det var så mycket olika tider angående skolstarten och även fast vi ringde skolan i morse sa dom fel, vilket resulterade i att vi missade samlingen i aulan (fast vi hade suttit vid skolan och väntat i en timme och väntat på "vår tur") och kom insnubblandes in i klassrummet. Som tur var hade jag Johan, Anna och annas kompis Nessie med mig. Skulle dö om jag var ensam och kom för sent! (Vi förstår inte riktigt hur vi kunde vara dom ENDA som kom försent, medan ALLA ANDRA hade "gissat" rätt när det gällde tiderna..?)

Jag kan tyvärr inte säga att jag mår speciellt bra. Jag mår illa, har ont i huvudet och är allmänt matt. Det känns som att jag håller på att bli sjuk (peppar, peppar...) men jag tror bara att jag är nervös. Otroligt nervös. Det känns nästan som innan gymnastiktävlingar. Bara det att det inte har släppt än.

Schemat börjar vi med på onsdag, så imorn är det typ samarbetsövningar och liknande. Jag tror dock att jag redan har fått prestationsångest :S Det är så mycket att ta in. Alla människor, lokalerna och inte minst alla blickar :/ Jag har svårt att vara positiv, men...det blir nog bra...

Jag saknar redan friheten med sommarlov. Patetiskt? Japp

Jag måste bara tillägga att det är så konstigt att sitta i ett klassrum med helt främmande människor och lärare man aldrig sett förut som säger att detta är ens klass. Ehm..nej? Jag känner inte dom här. Haha, kanske inte så konstigt eftersom det som sagt har gått EN DAG, och det går inte att ens få en uppfattning om klassen är bra eller inte :P

Får se hur det blir imorn ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback