SunsetHej. HEJ! Hejsan! Hej på dig! Hejsan på dejsan! Hej på dig din lilla kramelur! Tjaa! Tjo. Tjabalooo! Shooo. TJA!! Heeeeeej! Hej där!

Så där kan man hälsa. Hälsa är bra. Det är kul när någon säger hej. Man känner sig sedd :) Vet inte varför jag skrev det men visste inte vad jag skulle skriva, fick bli såhär.

Igår bloggade jag inte, höll på att döö av trötthet. Upp klockan halv sju (inte så tidigt faktiskt) och ut till stallet. Hjälpa sara och hälsa på Zorro. Sen iväg på tävling. Fats jag var bara hästskötare, eller vad man ska säga. Fotade självklart också. När man är på tävling så blir drömmen om ett teleobjektiv mycket större! Och ett med lägre bländartal. Det är nämligen mycket mörkt i ridhus. Men nästa omgång är troligtvis ute, så då ska jag banne mig fota snygga hopp-bilder!! Men bilderna från igår fick inte plats på datorn så de kommer senare, när jag rensat lite tiiilll. Jobbigt.

Jag var JÄTTEDUKTIG idag! Jag och Mickis gick från henne heela vägen till mamma! Och bilden var inte så fin. Ville ha med skärpa på träden, men himelen var så otroligt vacker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback