Skrutten

HejsanHoppsan!
NU har världens bästa grej hänt. Skrutten har fått flytta in. Mamma och pappa gickmed på det. Hon är bara såå sööt! Nu ligger hon utanför sin kartong som hon har som hus. Hon går löst i köket, mitt och saras rum och använder toan finfint. Hon är helt klar Bästilibästbäst! :P Men eftersom hon är ett nattdjur, så sover hon mer på dagarna, och runt ett på natten har hon race mellan under min säng och under saras säng. Det låter ju när hon springer på golvet med sina klor, men jag brukar inte vakna av ljud. Med igår och idag vaknade jag av att hon satt i min säng och gick på mina ben :D <3 Sweeeti! Jag fick lyfta ner henne, för tänk om jag typ skulle mosa henne :o Hon är bara för underbar, älskar henne mest!

Igår var det spökkväll i stallet. Det är sjukt roligt att skrämma småbarn. Jag och Sara K var de första spökerna och det var ganska många som blev rädda för oss. Men många gick med skyddsängel ''/ Sen så vände sig dem som gick med skyddsängel om och skrattade åt en. Jag bara, vad ska jag göra nu? Skramla lite med kedjan och hoppa tillbaka ner i diket :P Aja, det var en superkväll och pastasalladen var så sjukt god, typ den godaste jag ätit!

Idag hinnar jag inte åka till Zorro, buhääuuu :'( BARA för att det är så mycket plugg! Hata läxor över helgen. Men det är lite mitt egna fel, jag kunde gjort den under höstlovet, men vem orkar det?!

Inte så bra bilder, fotade mer macen. Men hon är ju sööötisnöötis!♥

Nu sitter Skrutten och dricker, brabra,
Ha det bäst / AnniePannie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback