Ann goes ego + photoshop


Här kommer några egobilder på mig. haha. Men igårkväll som kom jag på hur man kunde få jättefint ljus och hade ingen modell, så då fick jag modellera själv :P Sen så hade jag läst ett photoshoptips på den här bloggen och ville testa det. Det blev jättebra :P Hon förklrara så himla bra att man fattar :P

Idag ska jag till Zorro <3
/Ann

En dag med allt möjligt.

VARNING FÖR EXTREMT TRÅKIGT INLÄGG!

Dagen började med att kolla på tv. Naajs. Skönt att göra en lördagsmorgon. Sen blev det frukost och ett samtal med Carroo. Vi skulle till täbban. Men först han jag med en liten fotorunda. Det var skitkallt men jättefint väder ute. Skönt att bara gå ut och leta efter något skoj att fota. Tysthet och lugn. Såg en fågel och bestämde mig för att försöka fota den. Gick så där. en flög iväg. Svårt när man inte kan zooma så mycket, dä måste man gå nära och då flyger de sin kos. Jahha, tänker jag och letar efter en ny fågel att fota. Men nehää, inte någon som Ann såg. Bestämde mig för att gå in i skogen och leta. Men där finns det inte heller några fåglar. Fotar lite annat och går ut ur skogen. Då ser jag jättemåga fåglar :) en sådan där flock som man brular se på himlen. Alla blir rädda och flycger iväg. Förutom en. Jag bestämer mig för att fota den. Smyger. Fixar inställningar. Den är kvar. Närmer går jag. Och ännu närmre. Hjälp. Jag har drunknat. Eller sjunkt ner med foten i snön. Men fågeln är kvar. Nu är jag presic under den. Fota. Fota. Fota. Kolla lite på bilderna. Ändra någon inställnig. Fota. Fota igen. Sen flyger den. Och endå ha man inte fått någon bra bild. råkigt. Men var ute i fyrtiofem minuter. Går väldigt fort hem. Mina fingrar är kalla och heelt frysta. Hemma och tinar upp. Sen till täbban och vaccsinerar mig och träffar Carro. Najs och vi kollade runt lite. Men jag köpte inget. Bara godis, baugette och dounat! Najss. Sen när vi kolla buss visar det sig att den inte går förren om en timma. Så vi gick hem i kylan. Men det gjorde inget, Vi hade sjukt kul :)


Bild som jag blev nöjd med.


Heeelt onödingt och tråkkigt inlägg. Men kände för att skriva lite :P
/ Ann ;P
Kopiering otillåten!

On our way from Uppsala…

/annn

Fyndat !

Idag har jag verkligen fyndat. Vi var i märsta, skulla tömma morfars lägenhet, och gick i på Ö&B. Där hade dom massor med saker, bland annat 70% rabatt på alla hästsaker :D Så började titta runt och hittade en täckesgjord (svart) som jag skulle kunna ha när jag har reflextäcken eller liknanade på Zorrosen. Den var jätterfin :) Sen så hade de också massa reflexländtäcken!!!! Som inte var fodrade. Zorro är ju inte klippt så det kan bli lite varmt. Jätterbra! Så jag betämde mig för att ta täckesgjorden och reflexländtäcket. På hööks kostade täcket 279:- (tror jag hittade samma där) och täckesgjorden 55:- NU kostade täckesgjorden 11.70:- och reflexländtäcket 42.60:- !!!!!!!! Fatta vilket kap! På hööks skulle det kosta 334:-, men nu på Ö&B kostade det bara 54.30:-! Jag har tänkt att jag ska köpa ett reflextäcke som jag kan ha när jag går med Zorro, men inget har varit särskilt fint eller bra eller för dyrt. Men det här är i ponnystorlek (finns typ inte ens shettis) och jag hoppas att det ska passa, det kan vara för stort på sidorna. Men annars så speler det ingen roll, kna ju ha det på en ponny sen, efterosm det var så stort ;P Så nu lär vi inte bli skjutna av någon jägare, fast jakten är ju typ slut snatr, men iallafall!

Det vackra reflexländtäcket :)

Syster köpte ett fleectäcke för 18:-, vilket också var vääldigt bra pris ;P
/ ANN

Chokladbollar


Den här bilden fotade jag igår på mina chokladbollar. Mums, vad goda de var, nu är de slut :( Byggde upp en liten "ministudio", eller vad man kan kalla det, i mitt rum. Det blev faktist helt okej, man ser att det är vitt bakom. Skulle dock behöva en till lampa (hade b ara en och det var på kvällen) då syster inte villa var ljushållare. Och det är svårt att fota och vara ljus samtidigt xD Men det här bilden blev ganska bra tycker jag, fast jag skulle vilja att det var mer skärpa på chokladbollarna längst bak. Så alla hade samma skärpa. Det är dåligt att bilden blir mycket sämre när man laddar upp den :( Men aja :P

/Ann
Kopiering otillåten

Favorite Seth Cohen Liens

Hahhahhahhahah, den är är superkul! Det är typ Seths bästa repliker någonsin! I The O.C asså. Det här är det första youtube klippet som läggs in i bloggen, så skojigt! Kollade på designadinblogg hur man gjorde och tror att det fungarar ! ;) Men den här verkligen rolig, Seth är så himla skön!

Hahahahahahahahaha,
/Ann


Hur dum är jag egentligen ?

Hahha, hittade ett test på Saras blogg (igen) och bestämde mig för att göra det.

Test: Hur dum är du?


[x] tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat.
[x] tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat. När jag andats
[-] du har gått in i en glasdörr.  
[x] du har hoppat ur ett fordon som rör sig. Typ precis innan pappa ska stanna bilen ;P
[x] du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig. Deet har hänt ett antal gånger
summa: 4

[-] du har sprungit in i ett träd.
[-] det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
[x] du testade precis om du klarade det. 
[x] du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat.
[x] ditt hår är/ har varit blont. 
[x] folk har kallat dig långsam Senast typ igår och förrgår, har alltid varit seg.
summa: 4

[-] du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger. 
[x] du har nån gång somnat på en lektion. Nästan idag på no:n när vi läste
[x] du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om. Händer jätteofta och är extremt irreterande x)
[-] folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig.
[x] du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal. Det är så jag klarar matteproven :D
summa: 3

[-] du har ätit en insekt utan tvång när jag var liten/mindre.
[x] du gör detta testet när du borde göra nånting viktigt. Sova, om det räknas som viktigt
[x] du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka. När jag var liten och ännu tröttare på morgonen
[x] du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan. Letade igenom ett helt klassrum, och sen sa läraren "du har det i handen"
summa: 3

[x] du råkar göra sönder väldigt många saker. Kanske inte väldigt många och de flesta gått och laga enkelt
[-] du har trillat av stolen då den stått helt still.
[x] du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen. Mest när jag blir nervös
summa: 2

18 & över räknas som dum .
16 / 23 phuuu, jag är inte dum ;)

What if God was one of us

Bläää, vad jag har haft tråkigt idag. Skola. Hem. Plugga. Sova. Inget roligt alls. Man har bakat chokladbollar och börjar gilla det igen. Senaste gången jag bakade det smakade dem hallon :S Konstigt eller vad? Men gjorde det idag för det går snabbt och de blev jättegoda! Har värsta sockerberoendet nu efter julen då man ätit goodis varenda dag, inte bra. Så ska har sockerfri vecka någon gång, får se hur det går. Vill ju typ bara ha något gott när jag kommer hem. ;P Men, aja. Man lever ju bara en gång och varför inte göra allt man vill då? Istället för att tänka att vissa saker är farliga och "oj, det här är inte bra för mig" så kan bara göra det iallafall. Bara för att det är kul. Men när det gäller mat så kanske det inte är så bra. Man vill ju inte gå runt och vara smällfet bara för man gör saker man vill. Det är inte jag så bra på. Att göra saker för det är kul. Men aja, skit samma. Och om man har riktigt tråkigt, varför inte Knepa&Knåpa lite då (: För att utnyttja sitt liv totalt *host*

Jag som Knepar&Knåpar. eller vänta, jag tror att jag fotor :O


En bit av en låt som jag tycker är lite bra.

What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make his way home
He's trying to make his way home
Back up to heaven all alone
Nobody calling on the phone
Except for the pope maybe in rome

Sova nästa,
Ann

Mel Gibson

 

 

Jag var i stallet idag coh fotade lite i hagen. Roligt&kul. Tog lite bilder på ursöta Mel Gibson och hans vackra blåa ögon. Smält. Redigerade de lite i photoshop för att göra ögonen liite blåare. Den första bilder gjorde jag lite slarvigt, men det på ögat blev bättre.

Nuska jag soova,
/Annie

Krach, eller inte

Glupp. Igår så skull jag uppdatera daton. När det nästan var klart så ville inte daton starta. Och då får man inte stänga av den, för då krachar den. Så daton stog och surrade hela nattten, och på morgonen. Då orkade jag inte vänta något mer så jag slängde ut daton på altanen. Nej, jag skämtar ;P jag stängde av den. Som tur hade den inte krachat och allting var kvar. Annars så skulla alla bilder och alla mina arbeten försvinna. Då skulle jag knappt överleva. Det lilla som skulle få mig att överleva skulla vara att några bilder har jag lagt över på en annan hårddisk och att sara har några bilder. Men bilderna från julafton skulle försvinna. Och nyår. Bara för det så lägger jag upp två bilder från nyår. Bara för det :PNu kollar jag på Eva & Adam filmen på youtube. Hahha, den är bara så rolig. Efter tittandet i stallet så blir man lite beroende.
/ Annn                                                                                                                                     Kopiering otillåten!

Jag har blivit UTMANAD!

Jag har blivit utmanad av Sara

VAD GJORDE DU FÖR 10ÅR SEDAN?

Jag antar att jag sov, men troligen var jag på dagis och lekte med Mickis.

VAD GJORDE DU FÖR 1ÅR SEDAN?
Saknade jullovet, längtade till Björkliden och fotade.

FEM SNACKS DU GILLAR
1. Godis!
2. Pringles
3. Choklad
4. Naturgodis
5. Popcorn

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL
Humm, svårt. Några Magnus Uggla låtar, Ave Maria - Beyoncé (fastnade på hjärnan onödigt snabbt), Just like christmas - Low och några till som jag inte kommer på x)

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR
1. Köpa ett objektiv
2. Spara
3. Köpa massa rosa saker till Zorrosen
4. Ge pengar till fattiga barn och clowner utan gränser ;P
5. Köpa en trisslott

FEM DÅLIGA VANOR
1. Blir lätt arg
2. Inte alltid så pratglad
3. Kan inte planera det jag ska göra och gör allting i "sista minuten"
4. Är ofta trött
5. Kan inte somna tidigt (något min syster stör sig på ;)

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
1. Vara i stallet med Zorro
2. Gosa och reta Skrutten
3. Ha kul och få skrattattacker
4. Var med vänner
5. Fotografera!

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I ELLER KÖPA
Ehh, kan inte komma på någon speciellt nu, men allmänt fula kläder, kanske ;)

FAVORITLEKSAKER
1. Kameran!
2. Daton
3. Skrutten (om man får sätta henne som leksak :S)
4. Zorro (om Skrutten räknas som leksak är Zorro också det!)
5. photoshop

Personer jag vill se göra utmaningen är:
Alla som känner sig utmanade!

Just like christmas

Foto: Jag.

Harebrabrabra/ Ann


Du är den vackraste jag vet…Foto: Sara
Kopiering otillåten!

Tömkörning i stallet

Idag så tog jag bussen direkt från skolan till stallet. Najs. Kom dit vid halv fyra och fixade med Zorro. Först skulle jag inte tömköra, men sen tänkte jag på att han kanske hinner glömma allt som han kan om jag inte tömkör på en heel vecka. Så jag gjorde det idag. Och det gick super! Höll typ bara på i en halvtimme, men det räckte. Han var jätteduktig och när jag skrittat fram så släppte jag spöt och jag gjorde allt utan spö. Tillochmed trava på en volt, han lyssnade jättebra. Fast man var tvungen att smacka några gånger ;P

Imorgon har jag sovismorgon, sköönt. Till tio. Sen är det jobbid skoldag till 15.40. Det som är bra är att den här vecka har vi inte så mycket läxor, bara typ tre. Har redan fått sex läxor till nästa vecka. Så det blir till att plugga. Usch. men jag hinner åka till stallet på söndag iallafall. Det är det som suger med skolan, det är att man först ägnar en hel dag i skolan och jobbar massor, och sen när man komemr hem så ska man plugga ännu mer. och Lärarna bara sägen "så här kommer det vara i gymnasiet hela tiden, så det är bäst att ni vänjer er, blablabla" Jag tycker att man inte behöver öva på att stressa och ha massa plugg, det vet man redan hur man ska göra. Usch, fy och bläää! Det kan man väl lika gärna spara till gymnasiet när det kommer bli jättejobbigt. Och när lärnarna säger "nu måste ni jobba extra mycket för det här kan ni inte och det kommer att komma på nationella proven" Jättekul känns det.
Men man får väll överleva, har gjort det hittils iallafall.

Foto: Sara F
Jag och Zorro

Hare bäst/ Ann :DAF's 12-01-2010

Härmar Sara med Santa's little helpers. Det är också sara som har fixat med den i photoshop ;)Julafton.
Väntan på tomten.
Varför inte fota då?
Och fixa det sista med granen.
Yeees.


Ny DESIGN!

Hejsan! Nu har bloggen fåtte en ny DESIGN! Skojigt tycker jag, den förra var tråkig. Det här tycker jag är finare, lite mer stilren. Men det är en grej jag stör mig på. Det är att det är samma för på bakrunden som översta delen på headern, men på headern ser den grön ut, men bara på macen. När jag kollar på Saras dator så ser det bra ut. Konstigt. Headern blir mycket sämre på macen också "/ Får se vad jag gör. Allting är inte helt klar heller, måste komma på hur man ändrar färg på det lila sträcket som är över och under inläggets rubrik. Och ändra färg på länkarna, de är lila nu. Får kanske ta och ringa till sara, som alltid är snäll och hjälper mig med mina problem på bloggen och i photoshop, Tack Sara :) Har också hjort bloggen bredare, vilket är bra. Jag vill lägga upp bilder på bloggen, och det ske så konstigt ut om de är pyttesmå. Så nu kan det bli lite större. Det här blir väl som en liten bloggstart igen, nu har vi inte uppdaterat på länge. Så många fler inlägg kommer det bli! :P

Nu ska jag städa Skruttens bur "/
kramisar/ Ann